Qui som?
288
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-288,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

L’equip humà

Persones que tracten amb persones

A la Factoria de Apps som professionals amb una dilatada experiència en el desenvolupament de negocis online, disseny Web i projectes rel·lacionats amb Internet i les noves tecnologies.

Ens recolzem en un grup de col·laboradors de diferents àmbits (dissenyadors, programadors , informàtics de sistemes, consultors de màrqueting , assessors financers i fiscals , etc.) per abordar qualsevol projecte i cobrir tots els aspectes d’aquest.

manuel

Sóc un apassionat del màrqueting, la comunicació i el comerç electrònic , porto més de 20 anys dedicant-me a desenvolupar negocis a la xarxa.

Manuel Ruiz
Consultor & Creatiu
eric-alba

Jove pero sobradament preparat. M'encanta ajudar-te a tirar endavant els teus projectes.

Eric Alba
Web & Code Developper
aida-fapps
Aida Jesús
Web & Code Developper
eva-fapps

Llicenciada en ADE. Amb més de 18 anys d'experiència en la gestió empresarial, creació d'empreses, tributació i registre mercantil.

Eva Ruiz
Cap d'administració

Ens encanta compartir projectes

Necessites complementar els teus serveis o subcontractar-nos?

Col·laborem amb…

Els grans projectes es fan amb grans aliats col·laborem amb un nodrit grup d’empreses i professionals per poder afrontar qualsevol projecte. En totes les àrees relacionades amb el desenvolupament, disseny i implementació de solucions web, màrqueting online, xarxes socials i serveis d’informàtica

Una solució per a cada necessitat.
Demana’ns pressupost sense compromís